Hos mange firmaer går medarbejderne i en eller anden form for uniform. Om det er samme skjorter, poloer, t-shirts eller hele outfittet, der er ens, varierer selvfølgelig, men det koster for virksomheden at få fremstillet alle disse uniformer.

Med en firmaaftale kan din virksomhed spare mange penge. Du bør derfor overveje at lave en aftale med en tøjleverandør, hvis du laver større ordrer. 

Aftalen kan give billigere arbejdstøj

Hos rigtig mange tøjleverandører er der mulighed for at lave en firmaaftale, som sikrer en lavere pris på de mange skjorter, bukser, og hvad der ellers måtte være brug for. Det giver god mening, at lave en firmaaftale med sin tøjleverandør, så man ikke skal betale fuld pris, hver eneste gang der er brug for nyt tøj til medarbejdere i firmaet.

En sådan aftale er ikke kun en fordel for din virksomhed, som sparer penge på grund af mængderabatten. Det er også en sikring for leverandøren, da han kan være sikker på altid at modtage ordrer fra dit firma, og derfor vil rigtig mange leverandører være villige til at lave fine aftaler.

De penge, der spares ved en sådan aftale, kan i stedet bruges på andre ting i virksomheden. Hvis uniformerne skal vaskes, kan de sparede penge bruges til det eller i kan lægge dem i puljen for næste firmafest.

Læs også: Valg af tøj til firmafesten

Få bedre service og flere fordele

Når I har indgået en aftale med en tøjleverandør, som også får meget godt ud af den, vil der udover de økonomiske aspekter højst sandsynligt også være andre fordele. En aftale vil skabe tillid mellem din virksomhed og tøjleverandøren, så på sigt vil priserne måske kunne falde endnu mere, fordi I har været en trofast kunde.

Tøjleverandørerne vil også med stor sandsynlighed yde en langt bedre service over for din virksomhed, når den står for en markant del af de orde, som tøjleverandøren modtager. Der kan måske endda blive tale om ekstra goder.

Hvis din virksomhed igennem en længere periode køber skjorte, bukser og veste hos en bestemt tøjleverandør, kan denne måske lokkes til at smide gratis sokker, navneskilte eller andet oveni handlen for at vise sin gode vilje, og på den måde får du endnu mere ud af din firmaaftale.