Har du undret dig over hvorfor du bør bære skjorte? Det er ikke alle mænd der er vant til at bære skjorte i hverdagen, selvom det er forbundet med fordele i mange sammenhænge. Det kan være erhvervsmæssigt på arbejdet, i privaten når du skal til fest eller bare som en del af din tøjstil.

Skjorten gør nemlig noget specielt ved dit udtryk som mand og det ser Servicebranchen nærmere på her. Arbejder du i servicefaget er du muligvis vant til at bære skjorte, men du bør ligeledes gør det i privat regi. Læs hvorfor lige her.

3 grunde til at bære skjorte

Det er helt sikkert muligt at finde flere end 3 grunde, men vi har udvalgt vores bedste argumenter for, hvorfor skjorten bør være en fast del af din stil. Der er nemlig fordele at hente og så gør det noget særligt ved dig som mand, præcis som det kendes fra jakkesættet. Her er grundene:

1. Det giver dig et mere stilrent look

For det første giver det dig et mere stilrent look. Der er stor forskel på at komme i skjorte og t-shirt eller polo. Der er mange associationer og opfattelser tilknyttet de forskellige tøjdele. Og ud fra alverdens tv-serier, kendisser, magtfulde erhvervsledere og politikere, sætter det bare en standard. Det er ikke uden grund at disse ofte bærer skjorte og jakkesæt.

Se også: Jakkesættet gør noget ved dig som mand

Selv skjorten alene kan give dig et mere stilfuldt look og det er kvinderne vilde med. Så der fik du lige en bonus, ved at vælge det! Glem heller ikke at de i sig selv, ofte vil være pænere at bære, end en normal t-shirt eller polo.

2. Piger er vilde med mænd i skjorte

Vi har allerede tyvstartet på punkt 2, men hvis du ønsker at imponere det modsatte køn, er skjorten et rigtig godt valg. Piger er vilde med mænd i skjorte og hvorfor er de så det? Det fortæller dem at du har succes, styr på dit liv og så bliver det muligvis nemmere for dem, at forestille sig en fremtid med dig. Der er mange faktorer i spil, kun nogle er nævnt her, men der kan ikke være tvivl om hvad pigerne vil foretrække.

Så overvej om det ikke er værd at bære skjorte på arbejde, til hverdag eller når du skal i byen.

3. Du får et andet udtryk som person

Det tredje og sidste punkt er, at du får et andet udtryk som person. Det er klart, at alle de forskellige punkter og pointer er tæt knyttet til hinanden. Det er bl.a. på grund af det andet forbedrede udtryk, at skjorter er pigernes favorit.

Det kan være svært at sætte ord på præcis hvad der gør det, vores bedste bud er de opfattelser og referencerammer man får gennem opvæksten. Vi har været vant til at skjorter bæres af enten magtfulde, succesfulde, dygtige eller pæne folk. Man må bestemt ikke glemme det visuelle ved skjortevalget. For det er bestemt pænere end t-shirts, generelt set. Så det æstetiske og visuelle bør hverken glemmes eller undervurderes.