Kontakt

Har du spørgsmål eller kommentarer til teamet fra Servicebranchen.dk, er du velkommen til at sende os en besked. Det kan du gøre via formularen nedenfor.

Vi forsøger at besvare alle henvendelser, så hurtigt vi kan. Vi er altid åbne overfor feedback eller et godt samarbejde.

 

Hvad er Servicebranchen.dk?

Servicebranchen.dk er en hjemmeside med fokus på den danske serviceindustri og dens mange grene.

Vi sætter skarp på udviklingen i servicebranchen, men har ligeledes fokus på den enkelte servicevirksomhed og de services du kan få glæde af som forbruger.

Vi dækker Service med alt hvad det indebærer og har ikke kun fokus på branchen som helhed.

Service er en industri der vokser med hastige skridt år efter år. I gammel tid var landbruget en stor del af den danske industri, som beskæftigede store dele af det samfundet. Aktuelt findes der serviceydelser -og løsninger i mange forskellige varianter og afskygninger. Det er alle dem vi stiller skarpt på, på hjemmesiden.

Vi går op i miljøet og det er én af grundene til at vi støtter initiativer, der sætter fokus på at begrænse forbruget af plastik, spild og sænke CO2-udslippet. Jo mere fokus der sættes på området, desto bedre, selvom det skal bakkes op af handling. 

Plastik Nej Tak Støt Klimaet

Servicebranchen Logo

Ved Sønderport 14, 2300 København S

E-mail: info@servicebranchen.dk

 

Samarbejdspartnere

Vi har flere samarbejdspartnere vi samarbejder, sparre og vidensdeler med, så vi løbende kan forbedre hjemmesiden og levere nyt godt indhold.

Industrimagasinet Danmark Digitalt Mobity