Har du lyst til et nyt smukt badeværelse, der rummer alt hvad du behøver? Så skal du spidse dine ører, for Servicebranchen ser her nærmere på det komplette badeværelse.

Vi bryder rummet op i 5 dele og ser på hvad DIT badeværelse bør rumme af forskellige ting. Se meget mere her. 

Badeværelsets 5 essentielle dele

1. Flotte hvide skabe

Vi starter med de hvide skabe, der vil danne ramme om ethvert rum. Specielt i badeværelset har dit valg en stor indflydelse på det samlede udseende. Vi kan kun anbefale dig at vælge lyse/hvide badskabe til rummet, da det er moderne og relativ tidløst.

Du bliver kort sagt aldrig træt af et lyst rum, så helt sikkert et godt valg. Du kan finde skabene i butikkerne eller i webshops online.

2. Et stort spejl

Et stort spejl er ligeledes afgørende. Dels har det en vigtig praktisk funktion og dels kan det se rigtig pænt ud. Hvad du bør vejle og spejlets stil vil afhænge af Jeres personlige stil. Men i det komplette badeværelse, skal der være et stort flot spejl.

3. Vaskemaskine

Vaskemaskinen er nok det mest uundværlige element. Hvordan skal du ellers få vasket dit tøj? Så indtænk hvor den bør placeres, så den bliver bemærket mindst mulig, men stadig er nem at komme til når den skal bruges.

4. Rigeligt med plads

Alt for mange danske hjem har for lidt plads på badeværelset. De fleste danskere vil have 2-3 kvadratmeter mere og så give afkald på dem i stuen.

Har du muligheden for at rive en væg ned eller påvirke kvadratmeterantallet, bør du bestemt sørge for at badeværelset har en passende størrelse.

5. Pæn vægbeklædning

Ligesom skabene er vægbeklædningen afgørende for det samlede udtryk og look. De to ting bør matche hinanden, men væggen er din chance for at sætte en særlig stemning. Det kan være det minimalistiske, det romantiske eller gammeldags look.

Valget er dit, men hver ekstra grunding når du udvælger vægbeklædningen og dens stil/farve.

 

Vi håber du kan bruge vores råd, næste gang du kaster dig ud i et nyt badprojekt. Det er vigtigt at overveje og tænke det hele igennem, så resultatet bliver tilfredsstillende.

Relateret indlæg: Opsætning af nyt køkken