Try rengoering

Servicebranchen består af mange typer virksomheder og en af de større grene inden for industrien er rengøringsvirksomhederne.

Der findes rigtig mange dygtige rengøringsfirmaer i Danmark, som servicerer andre virksomheder og institutioner med at have rene og ordentlige forhold.

I denne artikel vil servicebranchen.dk fokusere på en af disse, TRY.dk, som har et særligt fokus på miljøet i deres arbejde.

 

Rengøring via miljøvenlige produkter


Et besøg på hjemmesiden
TRY.dk giver et hurtigt indtryk af, at der gøres en stor indsats for miljøet. Noget som deres CO2 neutrale og Klimabevidste mærkater er med til at understrege.Det er i tidens ånd at fokusere på miljøet som virksomhed og det er i sandhed hvad TRY gør.

Rengøring er hvert år årsag til væsentlige skadesvirkninger på miljøet, specielt, hvis man udfører rengøring uden respekt for produkternes indhold.

Der er derfor mange årsager til at vælge miljøbevidste rengøringsfirmaer som TRY. De har deres primære virke i København, hvor de servicerer flere forskellige kundesegmenter.

De har gjort det til deres speciale, kun at rengøre med grønne produkter og uden binding eller opsige for kunden.

Det er en klar fordel for dig som kunde, der ikke kommer til at hænge på firmaet mere end du ønsker.

Firmaet TRY drives af Lars Fjord og er blevet det siden 1988. De har altså stor erfaring på markedet og har specialiseret sig i at tilbyde mange former for rengøring, via grønne miljøvenlige rengøringsmidler.

 

Almindelig rengøring den største branche

Dansk Industri laver jævnligt rapport om serviceindustrien og i en af disse fremgår det klart, at rengøring er den markant største form for rengøring.

Med 76 % overgår den vinduespolering og specialiseret rengøring med mange længder. Det en rapport fra 2009 der viser fordelingen.

Samtidig kan Dansk Statistik melde om markante stigninger i omsætningen, inden for klassisk rengøring. Hvilket er med til at understrege, at serviceindustrien som bred helhed, bliver større og større.