De fleste danskere har længe set dronen som en form for avanceret og højteknologisk legetøj, man kunne have meget sjov med. Men de sidste år er der sket en stor udvikling, ikke mindst i den erhvervsmæssige brug.

Det betyder at både private og erhverv nu kan købe modeller der koster hele 20-25.000 kroner. Det er mange penge for de fleste og derfor skal du behandle din drone godt.

Det kan indebærer en service eller udskiftning af reservedele, så den holder længere. Men det er faktisk ikke den eneste type service du kan bestille. Vi ser nærmere på begge dele i denne artikel.

Reparation og udskiftning af reservedele

Vi er vant til at sende cyklen til cykelforhandleren og bilen til vores bilforhandler. Det samme gør sig faktisk gældende med din drone. Så hvis der opstår problemer og du har brug for hjælp, vil forhandleren ofte være det bedste serviceværksted for dig.

DroneFor en grundig research og Google søgning, vil hurtigt afsløre der er meget få udbydere der specialiserer sig i service og reparationer. Forhandlerne derimod, er vant til denne type opgaver og vil helt sikkert gerne hjælpe dig.

Mange af dem sælger endda reservedele, så du selv kan kaste dig ud i servicearbejdet, hvis du har hænderne sat ordentlig på. Der er bare visse funktioner og reparationer der skal overlades til professionelle, så det vil være anbefalingen herfra.

Uanset om du skal bestille reservedele eller have professionelle til at give gode råd, kan vi anbefale dig forhandleren DanDrone. De er specialister på området, så hvis du har brug for tilbehør eller god hjælp, plejer de at være garant for dette.

En anden form for service: Dronefotografering

Der findes ligeledes en anden form for droneservice i skikkelse af dronefotografering. Det er noget flere firmaer tilbyder og har specialiseret sig i. Det kræver nemlig at du er dronepilot for at kunne levere flotte billeder eller optagelser. Ligesom flyvningen skal ske i overensstemmelse med loven, hvilket en pilot vil kende alt til.

Du kan se et eksempel på en dronefotografering i denne video:

Som almen dansker eller virksomhed, vil det altså være en god løsning, når der skal tages flotte billeder/video fra luften. Særligt fordi du undgår at købe dyrt udstyr eller bruge tid på at tage drone pilotuddannelsen. Og tag ikke fejl, resultatet plejer at være fantastisk.

 

Det bliver spændende at se hvordan dronemarkedet vil udvikle sig de næste fem år. Servicebranchen er ikke i tvivl om at de vil være langt mere udbredte og anvendte i løbet af de kommende år.