Der findes rigtig mange online services, sammenligningssider og tjenester på nettet, der kan hjælpe dig som forbruger – og heldigvis. For det kan hurtigt blive uoverskueligt at finde det billigste lån, det bedste mobilabonnement eller den billigste forhandler.

Du bør derfor gøre brug af diverse services online, for at sikre dig selv den bedste løsning. Servicebranchen ser i denne artikel på 2 hjemmesider, der kan guide dig igennem lånejunglen online.

Siderne har hvert deres fokus og det er positivt, da det giver dig et mere målrettet overblik som forbruger.

Danlaan.dk – Sammenlign lån online

På Danlaan.dk kan du sammenligne online banker og få det store overblik over lån online. De har særligt fokus på forbrugslån og refinansiering, der er blevet en populær løsning for mange danskere. Særligt de danskere der har optaget dyre kviklån, til høje renter, hvor refinansiering kan samle og give væsentlige besparelser.

De har gode sammenligningsoversigter, hvor du nemt kan vurdere svartider, renter, oprettelsesgebyrer, løbetider og meget mere. Det gør det overskueligt at beslutte, hvor man ønsker at søge henne. Men husk altid at søge mindst 2 steder, så du er sikker på at blive godkendt og finde en god løsning.

Forbrugslan-guiden.dk – Overblik over de større beløb

Forbrugslan-guiden.dk er specialister i forbrugslån online, hvor du får et bredt overblik, alt efter hvilket lånebeløb du søger – særligt de større beløb. Hvis du er på udkig efter et billigt forbrugslån, er det altså et godt sted at starte.

De har opbygget hjemmesiden på smart vis, så du kan klikke dig ind på relevante oversigter, alt efter om du mangler 10.000 eller 25.000 kroner. På deres forside kan du se samtlige udbydere, men du vil hurtigt opleve at alle udbydere har hver deres forhold.

Nogle kræver du er mindst 20 år, mens alderskravet er 23 andre steder. Nogle tilbyder dig kun forbrugslån op til 10.000, mens andre har beløbsgrænser på 350.000 og 400.000 kroner. Der er ingen grund til at bruge tid på firmaer som ikke kan hjælpe dig alligevel.

Her er Forbrugslan-guiden.dk en god service og tjeneste, der både kan spare dig tid, besvær og en masse penge. For glem ikke, at kendskab til udbydernes renteniveauer er nøglen til at finde den billigste løsning.

Vi anbefaler at du indhenter flere tilbud og vælger det med laveste ÅOP. 

Overblikket er afgørende for at identificere de billigste banker på online markedet, ligesom det forbedre dine muligheder som forbruger. Det er klart, at hvis du søger 3 steder er dine muligheder bedre, end hvis du kun søger 1 sted.

Det gælder om at give dig selv det bedste udgangspunkt for at finde den laveste ÅOP. Det gør du ved at være velforberedt og udfylde flere låneansøgninger, da den tilbudte rente altid afhænger af den individuelle kreditvurdering.