Online services guider dig i lånejunglen

Lån online

Der findes rigtig mange online services, sammenligningssider og tjenester på nettet, der kan hjælpe dig som forbruger – og heldigvis. For det kan hurtigt blive uoverskueligt at finde det billigste lån, det bedste mobilabonnement eller den billigste forhandler.

Du bør derfor gøre brug af diverse services online, for at sikre dig selv den bedste løsning. Servicebranchen ser i denne artikel på 2 hjemmesider, der kan guide dig igennem lånejunglen online.

Siderne har hvert deres fokus og det er positivt, da det giver dig et mere målrettet overblik som forbruger.

Danlaan.dk – Overblik over de små beløb

På Danlaan.dk kan du som noget relativ nyt få overblik over de helt små pengebeløb. De har særligt fokus på kviklån og små forbrugslån. Hvis du har brug for mindre pengebeløb på 4.000 – 10.000 kr., kan du her se alle de førende udbydere alt efter dine behov.

De har gode sammenligningsoversigter, hvor du nemt kan vurdere svartider, renter, oprettelsesgebyrer, løbetider og meget mere. Det gør det overskueligt at beslutte, hvor man ønsker at søge henne. Men husk altid at søge mindst 2 steder, så du er sikker på at blive godkendt og finde en god løsning.

Forbrugslan-guiden.dk – Overblik over de større beløb

Forbrugslan-guiden.dk kan minde om ovenstående, blot med større beløb. Hvis du er på udkig efter et billigt forbrugslån, er det altså et godt sted at starte.

De har opbygget hjemmesiden på smart vis, så du kan klikke dig ind på relevante oversigter, alt efter om du mangler 10.000 eller 25.000 kroner. På deres forside kan du se samtlige udbydere, men du vil hurtigt opleve at alle udbydere har hver deres forhold.

Nogle kræver du er mindst 20 år, mens alderskravet er 23 andre steder. Nogle tilbyder dig kun forbrugslån op til 10.000, mens andre har beløbsgrænser på 350.000 og 400.000 kroner. Der er ingen grund til at bruge tid på firmaer som ikke kan hjælpe dig alligevel.

Her er Forbrugslan-guiden.dk en god service og tjeneste, der både kan spare dig tid, besvær og en masse penge. For glem ikke, at kendskab til udbydernes renteniveauer er nøglen til at finde den billigste løsning.

Vi anbefaler at du indhenter flere tilbud og vælger det med laveste ÅOP. 

Opdateret 19. januar 2018