Servicebranchen giver dig her vores guide til valg af mobilabonnement. Det er et område hvor mange danskere har svært ved at navigere i junglen. Svært ved at forene ens behov og forbrug, med den bedste løsning.

Udover vores guide kan du ligeledes læse om de service, der kan være brugbare når du skal vælge mobilabonnement. For det kan være godt at skifte en gang i mellem, hvis der er aktuelle tilbud eller da prisniveauet hos diverse udbydere hele tiden ændrer sig.  

Sådan vælger du det rette mobilabonnement

Til at starte med skal du gøre op med dig selv, hvad der er vigtigst for dig, når det kommer til mobilabonnementet. Bruger du meget data eller er det måske samtaler, som telefonen oftest bruges på? Nogle selskaber er billigere, nogle har bedre dækning og nogle kan tilbyde både bredbånd og TV pakker, så der er mange variabler i spil ind.

Vores 5 bedste råd

Vi har opsat 5 råd, som du bør følge for at finde frem til den bedste løsning.

1. Hvad er vigtig for dig?
Er det data eller dækning? De fleste abonnementer indeholder efterhånden fri tale eller mange timers tale, så fokus bør i stedet ligge på, om man ønsker en masse data, eller om man i stedet vil vælge selskaber med gode netværk. De store selskaber har gode netværk, men de er typisk lidt dyrere end de små.

Sammenlign mobilabonnementer på Yanet.dk for at få et indblik i hvad de forskellige mobiludbydere kan tilbyde dig og hvordan dit valg af taletid og GB data påvirker priserne.

2. Hvad siger de andre kunder?
Hvad siger dine venner? Hvem har de og hvem er de tilfredse med? Ellers kan du altid undersøge anmeldelsessites som Trustpilot. På denne måde kan man finde ud af hvorvidt kundeservicen er, som den bør være.

3. Undersøg ekstra fordele ved selskaber
Er der andre fordele ved selskaberne end bare tale og data? Nogle kan man ringe billigt i norden, og andre tilbyder månedlige gavekort. Se hvad du kan få ekstra for dine penge.

4. Kan du samle dine abonnementer og spare?

Mobilselskaber er typisk til at forhandle med, og derfor kan man spare ved at samle sine mobilabonnementer eller tilføje bredbånd og TV.

5. Efter valget: Undersøg stadig markedet
Selvom at du har valgt det rigtige abonnement i dag, så kan det om 6 måneder se helt anderledes ud. Bliv ved med at undersøge markedet og skift eventuel abonnement eller udbyder, når du ikke længere er låst.

Du kan løbende sammenligne mobilabonnementer online, så du hele tiden er opdateret og ikke betaler overpris for dit forbrug. Det er vejen til at spare penge og sørge for, at du får mest muligt for pengene.

Vi slutter af med en video, hvor der er flere gode tips og råd til at finde et billigt abonnement: